
Oesterzwampesto
Pesto is een typische Italiaanse smaakmaker met als belangrijkste ingrediënten basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas, olijfolie en… oesterzwampoeder!
Pesto is een typische Italiaanse smaakmaker met als belangrijkste ingrediënten basilicum, pijnboompitten, parmezaanse kaas, olijfolie en… oesterzwampoeder!
Venkel en oesterzwammen, dat is misschien niet de combinatie die je zo meteen voor ogen had. Maar ze doen het goed samen.
Champignon à la grecque? Dat is zo passé! Deze huisgemaakte oesterzwamvariant met een vlezige bite is de perfecte mix tussen umami, zoet en zuur.
In een handomdraai tover je met dit recept de heerlijkste hummus op tafel, mét het delicate aroma van oesterzwammen. En dat in amper 10 minuten. Read on!
Lekker en feestelijk tegelijk, zo’n oesterzwamquiche met geitenkaas. En toch zonder veel gedoe op tafel te toveren.
Snel op tafel en toch gezond? Dan is dit recept voor een oesterzwam pita/wrap zonder twijfel een zeer valabele optie. Helemaal veggie of met stukjes kip, spek,