Snel op tafel en toch gezond? Dan is dit recept voor een oesterzwam pita/wrap zonder twijfel een zeer valabele optie. Helemaal veggie of met stukjes kip, spek, hesp of tonijn. Dat is nu het leuke aan oesterzwammen: je kan er eindeloos mee variëren, omdat ze zich makkelijk aanpassen aan de smaak van je gerecht.
Doe olie of boter in een pan, fruit de ui en look. Snij de oesterzwammen in reepjes en voeg ze er dan aan toe. Bak ze op een middelhoog vuur gedurende enkele minuten tot ze beginnen te ‘zweten’.
Ondertussen kan je de pitabroodjes warmen in de oven op 200°, in een pan of in een broodrooster.
Heb je er graag stukjes kip of spek bij, bak deze dan in een afzonderlijke pan tot ze licht knapperig zijn. Zet alle ingrediënten op tafel, samen met gesneden tomaten en de andere groenten. En vul dan de broodjes naar keuze. Zo, die oesterzwam pita of wrap is helemaal klaar om verorberd te worden. Met smaak!
Dit oesterzwam pita recept is ongetwijfeld een van de beste opties als je snel een gezond gerecht op tafel wil toveren.